Verkkokauppa

Jättineulepeitto, Herringbone, 100% Villa, 90x130cm, toivomallasi sävyllä

149.00  Sis. Alv 24%

Ihana Jättineulepeitto, joka on Suomessa käsin neulottu.

Taidolla ja tunteella käsin neulottu Jättineulepeitto 100% villasta. Peiton alle on mukava käpertyä ympäri vuoden. Villa on luonnonmateriaalina mitä ihanin, koska se hengittää täydellisesti. Sisusta kotiasi ja hanki samalla ylellisyyttä. Villa on silkinpehmeää, joten peitto ei kutita herkälläkään iholla. Jättivillan pehmeä ominaisuus saadaan aikaiseksi, kun lankaan valitaan kaikkein pitkäkuituisimmat ja pehmeimmät villat. Myös löyhä yksikierteisyys tekee jättivillalle sen omalaatuisen muhkeuden. Jättivillapeitossamme on käytetty 100% eurooppalaista villaa, joka on eettisesti tuotettua ja taatusti mulesing-vapaata. Langoilla on OEKO-TEX® Standard 100 – sertifikaatit, joten käyttämämme lanka on tutkitusti haitta-aineetonta. 100 % villa on luontaisesti antibakteerinen, joten peitto puhdistuu helposti ravistelemalla. Myös teippiharjalla peittoa voi varovasti puhdistaa. Peitto kestää käsinpesun viileässä vedessä, mutta suosittelemme peiton pesettämistä ammattipesulassa.

Kuvaus

Ihana Jättineulepeitto, joka on Suomessa käsin neulottu.

Tässä Jättineulepeitto-erikoismallissa on upea ja tiivis kalanruotokuvio.

Taidolla ja tunteella käsin neulottu Jättineulepeitto 100% villasta.

Peiton alle on mukava käpertyä ympäri vuoden. Villa on luonnonmateriaalina mitä ihanin, koska se hengittää täydellisesti. Sisusta kotiasi ja hanki samalla ylellisyyttä.

Villa on silkinpehmeää, joten peitto ei kutita herkälläkään iholla. Jättivillan pehmeä ominaisuus saadaan aikaiseksi, kun lankaan valitaan kaikkein pitkäkuituisimmat ja pehmeimmät villat. Myös löyhä yksikierteisyys tekee jättivillalle sen omalaatuisen muhkeuden.

Jättivillapeitossamme on käytetty 100% eurooppalaista villaa, joka on eettisesti tuotettua ja taatusti mulesing-vapaata. Langoilla on OEKO-TEX® Standard 100 – sertifikaatit, joten käyttämämme lanka on tutkitusti haitta-aineetonta.

100 % villa on luontaisesti antibakteerinen, joten peitto puhdistuu helposti ravistelemalla. Myös teippiharjalla peittoa voi varovasti puhdistaa. Peitto kestää käsinpesun viileässä vedessä, mutta suosittelemme peiton pesettämistä ammattipesulassa.

Ilmoita haluamasi sävy kassalla Lisätietoja-kohdassa.

 

Additional Information
Mitat 90 × 130 cm (senttimetri)